Gtechniq C0v2 Aero Coat 30ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


59,90 € z DDV

C0V2003

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Več informacij

Gtechniq C0v2 Aero Coat je keramična zaščita laka, ki je bila prvotno namenjena za uporabo na dirkalnih vozilih, katera zmanjšuje oprijemanje nesnag in depozitov na vozilo.  Ima izjemno učinkovit samočistilen efekt, premaz je bil razvit za preprečevanje prijemanja ostankov pnevmatik na vozilo. V nasprotju s prvo verzijo izdelka ima v2 odlične zmogljivosti tudi na osebnih vozilih. Obstojnost premaza je 2 leti na vozilu, ki je v dnevni uporabi. C0v2 zagotavlja izjemen sijaj, odlično hidrofobnosti (110°), odpornost na praske (6H) in vodni kamen ter se ga lahko nanaša na lakirane površine, gelcoat, vinil, platišča in plastike. V nasprotju z ostalimi Gtechniq premazi je C0v2 Aero Coat malenkost težji za nanos oz. potrebujete za odstranjevanje premaza več mikro krp. Aero Coat je lahko samostojna zaščita oz. kot vrhnji premaz za Gtechniq C1 ali Crystal Serum Light.

Navodila za uporabo: Pred nanosom površino po potrebi spolirajte in razmastite z Gtechniq Panel Wipe. Zaščite nikoli ne nanašajte na neposredni sončni svetlobi. Temperatura pri nanosu naj bo višja od 5°C, vozilo pa naj ostane na suhem vsaj 3 ure po nanosu premaza. Nosite zaščitne rokavice, da preprečite stik premaza s kožo. Nanesite manjšo količino premaza na priložen aplikator in stekleničko dobro zaprite, saj s tem prepečujete strjevanje premaza. S križnimi gibi nanesite premaz na površino. Aplikator zamenjajte vsake 3-4 panele, ki naj ne bodo večji od polovice pokrova motorja. V nasprotnem primeru premaz postane lepljiv in težek za odstranjevanje. Premaz se praktično takoj veže s površino. Zato je reakcijski čas premaza pri sobni temperaturi in cca. 50° vlažnosti cca. 30-60 sekund (čas je odvisen od vlažnosti in temperature). V tem času premaz obvezno odstranite. Premaz odstranjujte z dvemi mikro krpami, s prvo ga obrišite na grobo in z drugo na fino. Ne brišite s prevelikim pritiskom, saj lahko poškodujete že nanesen premaz. Mikro krpe redno menjajte z čistimi. Če premaza ne odstranite dobro, ko je ta že strjen, tisti panel spolirajte in premaz nanesite še enkrat. Krpe takoj po uporabi namočite v vodi in čimprej operite, da preprečite kristalizacijo izdelka na krpi. Vozila vsaj 12 ur po nanosu ne izpostavljajte dežju, vlagi ali pranju. Odprto stekleničko premaza porabite v enem letu.

NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo.

 

 

 

Povezani izdelki