Gtechniq Halo 30ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 6 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 6 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,20 €.


69,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 12,32 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 12,32 €
Odplačati želim čim prej
3 x 24,38 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 24,38 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

GTHALO0.03

Nov izdelek

Keramična zaščita za folije in PPF

Tag:

Več informacij

Gtechniq Halo je fleksibilni zaščitni keramični premaz za PPF in vinilne folije. Permanentna zaščita za površine, katere učinkovito ščiti pred vsemi zunanjimi vplivi. Gostota premaza in nizka energijska napetost znatno izboljša odbojnost na umazanijo in vodo. Folije ščiti pred škodljivimi UV žarki, preprečuje, da bi folija porumenela in ji tako podaljšuje življenjsko dobo. Primeren je za uporabo na vseh vrstah folij (mat ali glos). Premaz je izjemno enostaven za uporabo in obstojen do dve leti.

Vsebina kompleta:
1 x Keramični premaz Gtechniq Halo 30ml
1 x Zaščitne rokavice
1 x Gtechniq AP aplikator za nanos
1 x Nalepka

Navodila za uporabo:
Pred nanosom površino dobro očistimo in dekontaminiramo. Pred nanosom mora biti vozilo najmanj 12 ur v garaži oz. delavnici. Na priloženi aplikator nanesemo par kapljic premaza. Z križnimi gibi nanesemo na površino. Obdelujemo le en manjši panel na enkrat. S pomočjo mikro krpe zbrišemo premaz. Vedno večjo površino kot je bil nanos. Površino preverimo z svetilko, da se prepričamo če smo odstranili vse sledi premaza. Po končanem prvem nanosu počakamo najmanj eno uro in nato nanesemo še drugi sloj. 

Varnostni napotki:
Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P261 Preprečiti vdihavanje hlapov. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.



Povezani izdelki