Meguiar's Ultimate Black Trim Restorer Sponge 2/1

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


8,95 € z DDV

G15800DE

Nov izdelek

Navlažene gobice za obnovo plastičnih delov

Category: Nega plastike.
Tag:

Več informacij

Meguiar's Ultimate Black Trim Restorer gobice povračajo življenje in barvo vsem zunanjim plastičnim, vinilnim in gumijastim delom. Ena gobica zadostuje za popolno obnovo vseh omenjenih površin na vozilu normalne velikosti. Primerne so za uporabo na odbijačih, tesnilih, kljukah, stebričkih,... Gobice potemnijo zbledelo površino, dodani UV blokerji pa preprečijo nadaljnje bledenje. Gobice so bistveno lažje in hitrejše za uporabo kot geli ali tekočine. Formula je odporna na zunanje vplive, se posuši v trenutku, ne privlači umazanije ter se ne spira z vodo. Eno pakiranje s patentnim zapiralom vsebuje 2 gobici.

Navodila za uporabo:
Svetujemo, da površino pred obnovo dobro očistite in po potrebi razmasite. Sredstvo vedno nanašajte le na popolnoma suho površino. Iz paketa vzemite eno gobico ter z njo natančno prebrišite vse obnove potrebne površine iz umetne mase. V kolikor vsebina gobice pride v stik z lakom jo lahko enostavno obrišete z mikro krpo. Počakajte, da se sredstvo posuši. Pakiranje po uporabi dobro zaprite, da preprečite sušenje gobic.

Varnostni napotki:
EUH208 - Vsebuje 5-chloro-2-methyl-2H-isothiazol-3-one and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one. Lahko povzroči alergijsko reakcijo.

Povezani izdelki