Chemical Guys New Look Trim Gel 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,95 € z DDV

Nov izdelek

Loščilo za plastike in gumo

Category: Nega plastike.
Tag:

Več informacij

Chemical Guys New Look Trim Gel bo izpolnil vsa vaša pričakovanja. Sredstvo enostavno nanesemo na odbijače, letve, pnevmatike, tesnila,... in učinek je zagotovljen za dlje časa. En nanos lahko zdrži tudi do tri mesece. Sestavine omogočajo odbijanje vode in umazanije. Ustvarja zaščitni, nemastni film, ki ščiti pred UV žarki in s tem preprečuje staranje. Ne vsebuje nafte in alkohola.

Navodila za uporabo:
Manjšo količino gela nanesete na aplikator. Manj je več! Nanesite tanek sloj na plastično površino ali gumo. Sredstvo se lepo vpije v površino. Z količino nanosa lahko reguliramo sijaj. En tanek nanos bo zadostoval za optimalen sijaj, ki bo zadoščal še tako zahtevnim uporabnikom.

Varnostni napotki:
EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

 

Povezani izdelki