Znižana cena!
CarPro C.Quartz Leather Coat 2.0. 30ml

CarPro C.Quartz Leather Coat 2.0. 30ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


44,98 € z DDV

-25%

59,97 € z DDV

CQLEATHER30

Nov izdelek

Permanentna zaščita za usnjene in vinilne površine

Tag:

Več informacij

CarPro C.Quartz Leather 2.0 je nova ultimativna zaščita za usnjene in vinilne površine vozila. Nova visoko napredna formula vsebuje le najkvalitetnejše sestavine katere zagotavljajo čudovit 'lepši kot nov' videz brez dodatnega sijaja. Po nanosu površina postane mehka na otip, ter dolgotrajno zaščitena. C.Quartz Leather je odporen na madeže, umazanijo, obarvanje (sledi kavbojk) in škodljive UV žarke. Površino ščiti do dve leti. Vzdrževanje zaščitene površine je popolnoma enostavno, le obrišete jo z vlažno krpo in odidete. Sredstvo preverjeno deluje proti različnim kemikalijam, blatu, pisali in celo sekundnem lepilu! Zaščitene površine ne zbledijo ali porumenijo tudi na neposredni sončni svetlobi! Poraba sredstva je 5ml na 1m².

Prednosti:
- Obstojnost: 1-2 leti, odvisno od vzdrževanja
- Odporen na prenos barve s hlač na površino
- Odbija vodo in olje
- Preprečuje nastanek madežev
- Odporen tudi na težje kemikalije
- Nudi odlično UV zaščito
- Enostaven za čiščenje in vzdrževanje
- Preprečuje bledenje

Navodila za uporabo:
Pred nanosom površino dobro očistite z namenskim čistilom, da odstranite vso umazanijo in olja. Po čiščenju površino obrišite še z vlažno krpo, da odstranite vse ostanke čistila. Okoli priloženenega aplikatorja ovijte semiš krpico (priložena v kompletu) in nanjo kapnite 10 kapljic sredstva. Sredstvo dobro vrtite v površino, tudi v morebitne gube ali razpoke. Pustite delovati 2-3 minute in nato ostanek nežno odstranite s čisto mikro krpo. Sredstvo je na otip suho v 10 minutah, popolnoma se posuši v 3 dneh. Preprečite stik z vodo 4 ure po nanosu.

Varnostne napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok. Uporabljati ustrezno zaščito za roke in kožo. Uporabljati le v dobro prezračevanih prostorih. Hraniti na suhem mestu.


Povezani izdelki