Angelwax Hide-Rate 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,95 € z DDV

Nov izdelek

Vlažilni balzam za usnje

Category: Nega usnja.
Tag:

Več informacij

Angelwax Hide-Rate vlaži vse usnjene površine v vozilu. Sonce in ostali faktorji kot naprimer obraba in trganje lahko razvlažijo usnje, kar povzroči utrujen in zbledel izgled. Hide-Rate povrča naraven izgled in otip usnja. Ima bogat vonj po usnju in vsebuje dodatke, kateri obnovijo in pomladijo usnje.

Navodila za uporabo: Za najboljše rezultate površino očistite z Angelwax Heaven čistilom za usnje. Napršite Hide-Rate neposredno na površino in ga vtrite s pomočjo čiste mikro krpe. Pustite, da se sredstvo naravno posuši oz. vpije.

Nasvet: Za čiščenje zelo umazanega usnja si pomagajte s ščetko za usnje. Za ohranjanje naravnega izgleda usnja, Hide-Rate uporabljajte enkrat mesečno ob rednem čiščenju vozila.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. V primeru stika z očmi, takoj izprati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Ob zaužitju, takoj poiščite zdravniško pomoč. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi in zmrzovanju. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki