AutoMagic Leather Conditioner 946ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


48,97 € z DDV

66AM58QT

Nov izdelek

Negovalna krema za usnje

Category: Negovalne kreme.
Tag:

Več informacij

AutoMagic Leather Conditioner je tekoča krema, izdelana na osnovi lanolina, ki usnje zaščiti in osveži. Usnje postane mehko in elastično. Primerna je za uporabo na vseh izdelkih iz usnja. Hitro se vpije ter površini vrne lesk ter elastičnost. Krema se hitro posuši in pušča prijeten vonj po usnju.

Navodila za uporabo: Kremo nanesite na očiščeno površino. Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Kremo nanesite na aplikator iz mikro vlaken ali čisto mikro krpo in jo z enakomernimi krožnimi gibi razmažite po površini. Nato ostanek kreme obrišite s čisto mikro krpo. Pri starejših ali slabše ohranjenih površinah priporočamo nanos dodatnega sloja. Ni primerna za nanos na semiš.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. - Kajenje prepovedano. Hraniti v tesno zaprti posodi. Ozemljiti posodo in opremo za sprejem tekočine. Uporabiti le orodje, ki ne povzroča isker. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem.

Povezani izdelki