Mothers Leather Tech Advanced Conditioner Gel Cream 200g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,95 € z DDV

MO-06310

Nov izdelek

Napredni gel za nego usnjenih površin

Category: Nega usnja.
Tag:

Več informacij

Mothers Leather Tech je napredna negovalna krema za usnjene površine, katera vlaži in vrača izgubljena naravna olja. V nasprotju s podobnimi kremami, katere usnje le navlažijo, ga Mothers Advanced Conditioner Gel Cream tudi zaščiti v enem enostavnem koraku. Premium vlažilni aditivi in naravna olja aloe povrnejo izgubljena naravna olja, kar je posledica temperature in UV žarkov. Ob redni uporabi bo usnje ostalo mehko, prožno ter bo izgledalo kot novo še leta in leta. Preprečuje tudi bledenje barv. Enostaven nanos s priloženim aplikatorjem.

Navodila za uporabo:
Površino pred nanosom kreme dobro očistite z Mothers Foaming Wash čistilom. S priloženim aplikatorjem vtrite kremo v površino. Ostanek kreme nežno obrišite z čisto mikro krpo. Krpo večkrat prepognite na čisto stran za najboljše odstranjevanje kreme. Krema ni primerna za uporabo na semišu ali neobdelanem usnju. Mothers Leather Cream lahko določene usnjene površine začasno potemni.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki