K2 Lamp Doktor

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


6,08 € z DDV

66K2L3050

Nov izdelek

Specialna polirna pasta za poliranje žarometov

Tag:

Več informacij

K2 Lamp Doktor je specialna polirna pasta za poliranje luči. Primerna za ročni in strojni nanos. Popolnoma odstrani obledelost in praske in porumenelost na žarometu. Primerna je za vse vrste žarometov.

Navodila za uporabo:

Strojno poliranje:
Zaščitimo vse barvane površine okoli žarometov z primernim zaščitnim trakom. Večje poškodbe oz. praske odstranimo z z brusnim papirjem 2000-3000. Dobro očistimopovršino. Priporočamo uporabo K2 KLINET. Nanesemo manjšo količino paste na polirno gobico in počasi z vrtljaji 600 vrt/min pasto nanesemo po celotni površini luči. Počasi zvišamo vrtljaje do 1200 vrt/min. Poliramo dokler praske niso odstranjene. Na koncu preprišemo z mehko suho krpo.

Ročno poliranje: Dobro očistimo površino (K2 KLINET). Pasto na površino nanašamo z gobico, aplikatorjem ali mikro polirno krpo. Poliramo dokler poškodbe ne izginejo in površina ni gladka. Na koncu zbrišemo z mehko mikro krpo.

PRIPOROČILO: Po poliranju priporočamo zaščito žarometa  z zaščitnim voskom ali kako drugo zaščito.(k2 QUANTUM) Ne nanašati na direktni sončni svetlobi. Izogibati se pregrevanju površni.

Varnostni napotki: 
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! P102 Hraniti zunaj dosega otrok.