Angelwax AnGel Dressing 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

ANG50238

Nov izdelek

Premaz brez sijaja za notranje plastike

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Več informacij

Angelwax AnGel je izdelek za nego armaturnih plošč, narejen na vodni osnovi. Izdelek je pH nevtralen in ne vsebuje silikonov. Namenjen je za hitro in enostavno čiščenje notranjosti vozil ter zaščito. Vsebuje UV blokerje, kateri ščitijo pred škodljivimi sončnimi žarki. Preprečuje bledenje armaturnih plošč. Odstranjuje umazanijo, prah in prstne odtise z vseh vrst plastičnih površin. Za seboj pušča profesionalen mat izgled. Površina po čiščenju ni mastna in lepljiva. AnGel je narejen ročno in testiran v večih laboratorijih ter pri najboljših detailerjih na svetu. Odlikuje ga izjemno majhna poraba.

Navodila za uporabo:
Nanesite AnGel na aplikator iz mikrofibre in z njem očistite površino. Ostanek sredstva obrišite s čisto in kvalitetno mikro krpo.

Varnostni Napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH208 Vsebuje 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on; 2-Metil-4-izotiazolin-3-on. Lahko povzroči alergijski odziv. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki