Gyeon Q2 Fabric Coat 400ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


55,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 19,43 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
3 x 19,43 €
Odplačati želim čim prej
3 x 19,43 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 19,43 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Q2FABRIC400

Nov izdelek

Zaščitni premaz za tekstil

Več informacij

Gyeon Q2M je učinkovit zaščitni premaz za vse tipe tkanin. Ustvarja odporen in izjemno hidrofoben sloj. Gyeon Q2M Fabric je izdelan iz naprednih SiO2 delcev, kateri se vežejo z vlakni in ustvarjajo do 6 mesečno zaščito. Fabric Coat ustvarja močan, neviden zaščitni sloj, kateri varuje tkanine pred umazanijo, tekočinami ter ščiti pred škodljivimi UV žarki, kateri povzročajo bledenje površine. 80ml Fabric Coat-a je dovolj za zaščito enega kvadratnega metra tkanine. Poraba je lahko različna glede na vrsto tkanine. Površine zaščitene z Fabric Coat-om so lažje za vzdrževanje,  Zelo primeren je tudi za zaščito oz. impregnacijo kabrio streh.

 Prednosti:
- Enostaven za nanos, le napršite in razmažete
- Zelo hidrofoben – odbija tekočine
- Primeren za uporabo na sedežih, tepihih in tapetah
- Odličen za zaščito kabrio streh
- Dodani UV blokerji preprečujejo bledenje tkanin
- Varen za uporabo tudi na najobčutljivejših materialih
- Obstojnost premaza je cca. 6 mesecev

Tehnične specifikacije:
- Vsebnost alkohola: ga ni
- Pokrivnost: 80ml/1m2

Navodila za uporabo: Gyeon Q2 Fabric Coat nanašajte v toplem, suhem in dobro prezračevanem prostoru ter ne na neposredni sončni svetlobi. Površina mora biti pred nanosom premaza čista in popolnoma suha. Enakomerno razpršite sredstvo po površini in pustite 30 minut, da se premaz posuši. Ko je premaz popolnoma suh, nanesite še dodaten sloj, da zagotovite maksimalno zaščito. Če premaz nanesete na drugo površino kot tekstil, ga takoj obrišite z mikro krpo.

NEVARNO: Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Povzroča hude poškodbe oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. NE izzvati bruhanja. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki