Shiny Garage Interior Quick Detail Spray 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

SG15.7500

Nov izdelek

Detailer za armaturne plošče

Tag:

Več informacij

Shiny Garage Interior Quick Detailer je univerzalen, vrhunski izdelek za čiščenje, nego in zaščito notranjih plastičnih površin kot so armaturne plošče in vratni paneli. Za vse ljubitelje Mat površin, saj se po čiščenju površina moteče ne sveti. Dodani UV blokerji zavirajo bledenje površine, izdelek pa deluje antistatično. Zelo je primeren za redno čiščenje vozil. Čistilo in zaščita v enem. Sredstvo je prijetnega vonja po jagodi, kar zagotavlja tudi prijeten in svež vonj v notranjosti vozila. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršimo direktno na mikro krpo in obrišemo površino. Krpo nato obrnemo na čisto stran in še enkrat prebrišemo, da odstranite vse morebitne sledi premaza. Nikoli ne nanašamo na vročo površino ali ob direktni sončni svetlobi. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. EUH210 Varnostni list na voljo poklicnim uporabnikom na zahtevo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: Parfumi; konzervansi (2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone).


Povezani izdelki