Furniture Clinic Leather Stain Remover 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,95 € z DDV

FC-LSR-250

Nov izdelek

Odstranjevalec madežev za usnje

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Obnova usnja.
Tag:

Več informacij

Specialno čistilno sredstvo za odstranjevanje najtrdovratnejših madežev iz usnjenih površin kot so prenosi barve, lepila, ostanki hrane in pijače in še in še. Izbrana mešanica topil in ostalih sestavin je dovolj močna, da je kos še tako težkim nalogam a kljub temu dovolj nežna da ne poškoduje zaščitnih premazov za usnje. Sredstvo je primerno za vse vrste usnjenih površin. 

Navodila za uporabo:
Usnje najprej dobro očistimo z namenskim čistilom za usnje. Sredstva nikoli ne nanašamo neposredno na usnje. Nanesemo ga na gobico ali krpico in nežno očistimo površino. Z čisto krpo zbrišemo do suhega. V kolikor je potrebno postopek ponovimo. Po končanem čiščenju priporočamo da površino dodatno zaščitite z zaščitnim sredtsvom za usnje. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: propan-2-ol. Nafta z nizkim vreliščem – neopredeljeno
Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H315 Povzroča draženje kože. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P303 + P361 + P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.


Povezani izdelki