CarPro Bug-Out 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,97 € z DDV

CQBO500

Nov izdelek

Čistilo za odstranjevanje insektov

Tag:

Več informacij

CarPro Bug-Out je varno in učinkovito čistilo za odstranjevanje sledi insektov, kateri kazijo izgled vašega vozila ter povzročajo škodo na lakiranih površinah. Bug-Out je varen na vseh barvanih, lakiranih, PPF, steklenih, plastičnih, kovinskih in ostalih površinah. Hitro raztopi ostanek insekta ter s tem omogoča, da ga enostavno obrišete ali sperete z vozila. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Napršite Bug-Out na ohlajeno površino in počakajte 5-30 sekund, da začne delovati. Po potrebi si pri odstranjevanju lahko pomagate z mikro krpo ali gobico za insekte. Vozilo nato sperite, da odstranite vse ostanke čistila. Sredstva nikoli ne uporablajte na neposredni sončni svetlobi. Ne pustite ga na površini dlje kot 5 minut.

Varnostni napotki:
Nevarno: Vsebuje: Metanol, Alkoholi, C10-16, etoksilirani, sulfati, natrijeve soli, Natrijev hidroksid, D-glukopiranoza, oligomeri, decil oktil glikozidi. H290 Lahko je jedko za kovine. H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P280 Nositi zaščitne  rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P303 + P361 + P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.
Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 5-15%: anionske površinsko aktivne snovi, 5-15% neionske površinsko aktivne snovi, EDTA in njene soli; parfumi



Povezani izdelki