Meguiar's Bug & Tar Remover 444ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,95 € z DDV

G180515EU

Nov izdelek

Pena za odstranjevanje insektov in katrana

Več informacij

Profesionalni izdelek za varno in učinkovito odstranjevanje ostankov insektov in katrana. Čistilo je v obliki pene, katera se dobro oprime površine ter deluje dlje časa kot podobni izdelki na trgu. Pena ostanek insekta dobro zmehča tako, da ga enostavno sperete z visokotlačnim čistilcem. Bug & Tar Remover je primeren tudi za odstranjevanje svežih madežev katrana.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite debel sloj pene na površino in pustite delovati približno 5 minut oz. da pena odteče. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti. Površino nato sperite z visokotlačnim čistilcem, obrišite s krpo ali operite s šamponom. Za lažje odstranjevanje insektov priporočamo, da vozilo zaščitite s poljubnim zaščitnim premazom.

Varnostni napotki:
Nevarno: H222 – Zelo lahko vnetljiv aerosol. H280 – Vsebuje plin pod tlakom; segrevanje lahko povzroči eksplozijo. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P211 – Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P251 – Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P410 – Zaščititi pred sončno svetlobo. P412 – Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C/ 122°F.

Povezani izdelki