Znižana cena!
Meguiar's Odor Eliminator 473ml

Meguiar's Odor Eliminator 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


10,69 € z DDV

-33%

15,95 € z DDV

Nov izdelek

Odstranjevalec neprijetnih vonjav

Tag:

Več informacij

Edinstven produkt, ki odstrani neprijetne vonjave hitro in učinkovito. Odstranjevalec vonjav izolira neprijetne vonjave tako, da jih odstrani za dalj časa. Tokrat ne gre za premoč drugega parfuma nad neprijetno vonjavo temveč za dejansko odstranitev (cigaretni dim, hrana, domače živali,...). Poleg tega zagotavlja tudi svež in prijeten vonj v kabini. Sredstvo odlikuje izredno enostavna uporaba, saj ni potrebno nikakršno delo, saj ga le napršimo na površino.

Navodila za uporabo:
Plastenko pred uporabo dobro pretresemo in po potrebi površino predhodno očistimo. Neprijetne vonjave se največkrat zadržujejo v tekstilnih oblogah, zato z odstranjevalcem intenzivno in v tankem sloju poškropimo blazine, preproge in ostale tekstilne obloge vozila. Pustimo, da se posuši in neprijetna vonjava bo izginila. V kolikor je potrebno postopek ponovimo.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! P102 Hraniti zunaj dosega otrok. EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)-izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki