Chemical Guys Rico's Horchata Air Freshener 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,74 € z DDV

Nov izdelek

Osvežilec zraka in odstranjevalec neprijetnih vonjav z vonjem po grozdju

Tag:

Več informacij

Chemical Guys Rico's Horchata Air Freshner ni le osvežilec zraka ampak tudi odstranjevalec neprijetnih vonjav. Narjen na encimski osnovi, kar omogoča hitro in učinkovito odstranjevanje še tako neprijetnih vonjav. Osvežilec je koncentriran, zato ga lahko po želji zredčite z vodo. Prijetnega vonja po priljubljenem latinsko ameriškem riževem napitku Horchata kateri vsebuje vanilijo, mandlje in cimet.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom osvežilca na tekstil, najprej odstranite vse madeže. Po potrebi ga zredčite z vodo. V kolikor ga uporabljate nerazredčenega, ga uporabljajte v zmernih količinah. Ker je osvežilec tudi odstranjevalec bakterij, ga lahko uporabljate na vseh mestih, kjer se nahajajo bakterije (sedeži, preproge, strop, prtljažnik, armaturne plošče, vratne kljuke, volan, prezračevalne reže,...). Prav tako ga lahko uporabljate doma, v pisarni, delavnici, pasjih utah, športnih torbah, koših za smeti, garažah,...

Varnostne napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Hranite izven dosega otrok. V primeru zaužitja poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo ali etiketo. Ne izzivati bruhanja. Ne vdihavati. Ob stiku s kožo izperite z obilo čiste vode. Če se pojavi izpuščaj poiščite zdravniško pomoč. Ob stiku z očmi vsaj 15 minut izpirati s čisto vodo. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za nepravilno uporabo sredstva.

Povezani izdelki