Chemical Guys French Vanilla Scent 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,74 € z DDV

Nov izdelek

Osvežilec zraka z vonjem po vaniliji

Tag:

Več informacij

Osvežilec zraka prijetnega vonja po vaniliji. Odstranjuje tudi neprijetne vonjave v vašem vozilu kot so cigarenti dim, vlaga,... Traja tudi do 5 x dlje od konvencionalnih dišav za vozilo. Primeren je tudi za uporabo doma, v plovilu, pisarnah,...

Navodila za uporabo: Enostavno napršite sredstvo nekam na skrito mesto v vašem vozilu. Čeprav je dišava narejena na vodni osnovi, ne priporočamo nanosa na tekstil, saj se lahko pojavijo madeži. Ko se osvežilec enkrat razdiši ga preprosto ponovno napršite in uživajte v čistem in svežem vonju.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Hranite izven dosega otrok. V primeru zaužitja poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo ali etiketo. Ne izzivati bruhanja. Ne vdihavati. Ob stiku s kožo izperite z obilo čiste vode. Če se pojavi izpuščaj poiščite zdravniško pomoč. Ob stiku z očmi vsaj 15 minut izpirati s čisto vodo. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za nepravilno uporabo sredstva.

Povezani izdelki