Znižana cena!
IGL Coatings Ecoclean Air 500ml

IGL Coatings Ecoclean Air 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


17,47 € z DDV

-30%

24,95 € z DDV

IGL00137

Nov izdelek

Profesionalni odstranjevalec neprijetnih vonjav

Tag:

Več informacij

IGL Coatings Ecoclean Air je profesionalni, naravni osvežilec zraka in odstranjevalec neprijetnih vonjav. V nasprotju z podobnimi izdelki, Ecoclean Air vonjave vpije in odstrani in ne le prekrije ter zavira ponovn nastanek le teh. Primeren je za odstranjevanje cigaretnega vonja, vonja po hišnih ljubljenčkih neprijetnih dišav hrane. Primeren je za uporabo na vseh tekstilnih površinah. Ima prijeten vonj po mentolu.

Navodila za uporabo:
Plastenko pred uporabo dobro pretresite. Napršite na onesnaženo površino, površina mora biti po nanosu rahlo vlažna. Pustite, da se površina posuši. Za odstranjevanje zelo trdovratnih vonjev je potrebno postopek ponoviti.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki