Chemical Guys Rides & Coffe Scent 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,74 € z DDV

Nov izdelek

Odstranjevalec neprijetnih vonjav

Tag:

Več informacij

Chemical Guys Rides & Coffe je popoln osvežilec zraka za vse ljubitelje pristnega vonja po jutranji kavi. V vozilu ustvarja svež, čist vonj z noto citrusov in sladkih bonbonov. Popolnoma naraven in na vodni osnovi ne pušča madežev. Traja do 5 krat dlje od navadnih osvežilcev. Deluje s pomočjo naravnih encimov, ki odstranjujejo neprijetne vonjave in ravno tako preprečujejo nastajanje novih.

Navodila za uporabo:
Napršite osvežilec na skrito mesto (pod sedež). Zaradi zelo močnega vonja, ne pretiravajte z nanosom. Nikoli ne pršite na sedeže ali tekstil. Sredstvo je brezbarvno in vsebuje olja. Ne pušča sledi. V primeru premočnega vonja lahko sredstvo zredčite z vodo.

Varnostne napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Hranite izven dosega otrok. V primeru zaužitja poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo ali etiketo. Ne izzivati bruhanja. Ne vdihavati. Ob stiku s kožo izperite z obilo čiste vode. Če se pojavi izpuščaj poiščite zdravniško pomoč. Ob stiku z očmi vsaj 15 minut izpirati s čisto vodo. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za nepravilno uporabo sredstva.

Povezani izdelki