Nov
Foen Air Freshner "Savor" 200ml

Foen Air Freshner "Savor" 200ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,95 € z DDV

SAV200

Nov izdelek

Osvežilec zraka v razpršilu

Več informacij

Vrhunski Foen Osvežilci predstavljajo bogato in nežno aromo, ki vas bo očarala in vas ne bo postila ravnodušnega. Skrbno izbrane arome osvežilca pa vas bodo popeljali v nove dimenzije vonjav in počutja. Osvežilci so primerni za vozila kakor tudi za prostore. Dišava v skladu z IFRA.

Moto dišave: Eleganten vonj po glamurju za vse prostore. 
Note dišave: Svež vonj po sadju kot je Črni ribez, madarina, pomaranča in borovnica z dodatkom jasmina, gingerja in vrtnice.

Navodila za uporabo:
Osvežilec napršite po notranjosti prostora. Napršimo na primeren prostor. Za dolgotrajnejši vonj, ga lahko nanesete tudi na oblazinjene dele. V tem primeru, ga vedno najprej preizkusite na skritem mestu. 

Varnostni napotki:
Nevarno: H226 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208 Vsebuje: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on, 2-(4-terc-butilbenzil)propionaldehid, heksil salicilat, α-heksilcinamaldehid, Linalol. Lahko povzroči alergijski odziv. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P403 + P235 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki