Nov
Foen Air Freshner "Wood" 200ml

Foen Air Freshner "Wood" 200ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,95 € z DDV

WOO200

Nov izdelek

Osvežilec zraka v razpršilu

Več informacij

Vrhunski Foen Osvežilci predstavljajo bogato in nežno aromo, ki vas bo očarala in vas ne bo postila ravnodušnega. Skrbno izbrane arome osvežilca pa vas bodo popeljali v nove dimenzije vonjav in počutja. Osvežilci so primerni za vozila kakor tudi za prostore. Dišava v skladu z IFRA.

Moto dišave: Perfektna aroma po svežem drevju oz. gozdovih.
Note dišave: Svež vonj gorskega bora z dodatkom avkaliptusa in citrusov. 

Navodila za uporabo:
Osvežilec napršite po notranjosti prostora. Napršite na primerno mesto. Za dolgotrajnejši vonj, ga lahko nanesete tudi na oblazinjene dele. V tem primeru, ga vedno najprej preizkusite na skritem mestu.

Varnostni napotki:
Nevarno: H226 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208 Vsebuje: 4-terc-butilcikloheksil acetat, 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid,2-metilundekanal, linalol, pinan, didehidro derivat. Lahko povzroči alergijski odziv. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P403 + P235 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki