Nov
Mr&Mrs Fragnance Niki Vanilla & Pachouly

Mr&Mrs Fragnance Niki Vanilla & Pachouly

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,95 € z DDV

NIK07

Nov izdelek

Osvežilec zraka z zamenljivim polnilom

Več informacij

Niki je idealen sopotnik. Tiho vas objame z vonjem, dišeče pozdravi in je vedno razpoložen za pot. Je trendovska dišava s katere je vsako potovanje polno čustev. Velikost: 7 x 6 x 6 cm. Vanilla & Patchouli sladka začimbna dišava, ki ustvarja harmonijo pomirjajočega pačulija in sprostitvene vanilije.

Navodila za uporabo:
Dišavo Niki vzamete iz pakirane folije in na kromiran (nezamenljiv del) pritrdite EVA polnilo. S pomočjo univerzelne sponke, ki se nahaja na hrbtni strani, lahko dišavo pritrdite zračnik v vsakega avtomobila (tako vertikalno kot horizontalno). Brezalkoholno Eva polnilo, katerega lahko zamenjate z enim od številnih različni vonjev polnil. Po podatkih proizvajalca dišava traja 30 dni.

Varnostni napotki:
Izdelek ni igrača. Hranite ga izven dosega otrok in živali. Izdelek ni hrana in je ne smete zaužiti. Izdelek lahko uporabljate le za namen določen na izdelku in etiketi. Ne puščajte izdelka v okolju, kjer je temperatura več kot 80 stopinj Celzija.

Povezani izdelki