Mr&Mrs Fragnance Cesare

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


7,97 € z DDV

Nov izdelek

Premium osvežilec za vozila

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Osvežilci zraka.
Tag:

Več informacij

Barviti, prilagodljivi in neverjetno dišeči mali prijatelji, ki širijo veselje v vašem vozilu. Za razliko od večine osvežilcev zraka, je tukaj dišava implementirana v osvežilec. Le nastavite ga k ventilacijski reži in sprostilo se bo še več dišave. Velikost osvežilca 7 cm x 5 cm.

Na voljo v različnih vonjih:
ORANGE ENERGY: Energična dišava za avto z vonjem pomaranče in pridihom kardamoma, sivke, pehtrana, bergamotke in mete.
FRESH AIR: Dišava za avto s svežim vonjem, ki ga sestavljajo kardamom, sveža pomaranča, petitgrain, rožmarin in limona.
GREEN CITRUS: Dišava za avto z vonjem citrusa. Svež in pikanten vonj Sicilijanske limone in limete z šopkom vrtnic in sivke dopolnjujeta sandalovina in pačuli.
YELLOW VANILLA: Dišava za avto z vonjem vanilje. Topla, sladka in čarobna dišava z vonjem mandljev, vanilije, sandalovine, marelice in jasmina.
RED PEPPER MINT: Dišava za avto z vonjem peperminta. Fin vonj bergamotke, grenivke in popra s svežo aromo poprove mete. Močna osnovna nota gaiac lesa, jantarja in vanilje.
PASTEL PINK SILKY ROSE: Začne se z aromo bergamotke in malin, ki se postopoma razkrivata v srce dišave, kjer prevladujejo cvetlične arome vrtnice in geranije z toplo bazo jantarja, vanilje in mošusa.
PASTEL GREEN COLONIAL ANTI TOBACO: 
Parfumska citrusna dišava z notami citrusov, aldehidov, nerolija, šmarnice, vetiverja in mošusa.

Navodila za uporabo:
Osvežilec je narejen iz polimera in se prilega zračnikom avtomobila. Ker je vonj ujet v figuro se ob premiku sprošča močnejši vonj. Malega prijatelja vstavite v reže prezračevanja v avtomobilu.

Varnostni napotki:
Izdelek ni igrača. Hranite ga izven dosega otrok in živali. Izdelek ni hrana in je ne smete zaužiti. Izdelek lahko uporabljate le za namen določen na izdelku in etiketi. Ne puščajte izdelka v okolju, kjer je temperatura več kot 80 stopinj Celzija.

Povezani izdelki