Shiny Garage Bug Off Insect Remover 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


8,97 € z DDV

SG10.7500

Nov izdelek

Čistilo za insekte

Tag:

Več informacij

Shiny Garage Bug Off je učinkovito in varno čistilo za odstranjevanje insektov iz površine vozil. Popolnoma varen za uporabo na plastiki, laku, gumi,...Primeren tudi za uporabo na vozilih ki imajo keramični premaz ali so povoskani. Njegove inovativne sestavine zagotavljajo omogočajo in učinkovito delovanje.  Sredstvo je prijetnega vonja po pepermintu.

Navodila za uporabo:
Vozilo sperite z visokotlačnim čistilcem, da odstranite vse večje delce umazanije. Napršite na onesnaženo površino, počakajte 30-60 sekund in sperite z vodo. Sredstva ne uporabljajte na vročih površinah ali neposredni sončni svetlobi. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti. V kolikor je potrebno postopek ponovimo. 

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: < 5%: anionske površinsko aktivne snovi, EDTA in njene soli; Parfumi (limonen).

Povezani izdelki