Menzerna Power Protect Ultra 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,95 € z DDV

PPULTRA250

Nov izdelek

Fina polirna pasta z dodanim voskom

Več informacij

Menzerna Power Protect ultra je kombinacija fine polirne paste in zaščitnega premaza. Odstranjuje lažje praske in holograme ter na površini ustvarja zaščitni sloj, kateri zmanjšuje prijemanje umauanije. Primerna je za uporabo z rotacijskimi in DA polirnimi stroji. Ne vsebuje silikonov in je primerna za uporabo v ličarskih delavnicah. Primerna je tudi kot zadnji korak v večstopenjskem sistemu poliranja.

Navodila za uporabo:
Power Protect Ultra je primerna za uporabo v kombinaciji z srednjimi in finimi polirnimi gobicami. Nanesite par kapljic paste na polirno gobico ter jo z ugasnjenim polirnim strojem razmažite po površini. Začnite polirati z nizkimi obrati, ko se pasta začne razgrajevati obrate povišajte ter polirajte dokler na površini ne ostane le oljnat film. Zaključite poliranje z nizkimi obrati ter ostanek paste obrišite z mehko in čisto mikro krpo. Za dodatno zaščito površine priporočamo še nanos zaščitnih premazov Menzerna Power Lock ali Liquid Carnauba Protection.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki