Znižana cena!
Gyeon Q2M Vinyl Cleaner 500ml

Gyeon Q2M Vinyl Cleaner 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


15,27 € z DDV

-15%

17,97 € z DDV

Q2MVC500

Nov izdelek

Čistilo za notranje plastične površine

Več informacij

Gyeon Q2M Vinyl Cleaner je nežen vzdrževalni izdelek, zasnovan za redno uporabo. Ne povzroča razbarvanja ali bledenja na nobeni notranji plastični oz. vinilni površini. V trenutku odstrani prah in lažjo umazanijo, za seboj pa ne pušča nikakršnih sledi ali madežev. Je odličen za pripravo površine pred nanosom zaščitnega premaza Gyeon Q2M Preserve. Ima manjše antistatične sposobnosti zato je odličen izdelek za vsakodnevno uporabo.

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršite na kakovostno mikro krpo in obrišite površino. Krpo nato obrnite na čisto stran in obrišite površino do suhega.

Varnostni napotki:
NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Povzroča draženje kože. Povzroča hude poškodbe oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU S KOŽO: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. VSEBUJE: Tetranatrijev etilendiaminotetraacetat SESTAVINE: ES/648/2004: 15% - <30% anionske površinsko aktivne snovi, 5% - <15% neionsko površinske snovi, 5% - <15% EDTA in njene snovi

Povezani izdelki