Infinity Wax Fresh Interior 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

INT500

Nov izdelek

Univerzalno čistilo za notranjost

Več informacij

Infinity Wax interior Fresh je univerzalno čistilno sredstvo za notranje površine vozil. Aktivne sestavine omogočajo hitro in enostavno uporabo na plastiki, tekstilu in vseh ostalih površinah. Za seboj pušča prijeten in svež vonj na očiščeni površini. Ne vsebuje silikonov. Ni primeren za uporabo na usnjenih površinah ali alkantari. 

Navodila za uporabo:
Vozilo pred uporabo izdelka posesajte saj na ta način preprečite dvigovanje umazanije na očiščeno površino. Napršite Sredstvo na čisto mikro krpo in obrišite površino. V primeru kakršnih koli sledi krpo obrnite na čisto stran in obrišite še enkrat. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: Natrijev hidroksid. Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki