Chemical Guys Innerclean 3,78L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 6 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 6 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,20 €.


69,97 € z DDV

SPI_663

Nov izdelek

Čistilo za notranjost vozila

Več informacij

Chemical Guys Innerclean je unikaten izdelek, ki čisti, neguje in ščiti notranje plastike, vinil, gumo, usnje in njegovo imitacijo, zaslone, volan,... Po uporabi za seboj pušča tovarniški izgled notranjosti vozila ter ščiti pred UV žarki. Njegova unikatna (anti dust) formula preprečuje nabiranje prahu in ne vsebuje olja. Enostaven za uporabo. Prijetnega vonja po ananasu. Opozorilo: Sredstvo za seboj ne pušča sijaja ampak ustvari mat efekt površine! Zato je primeren za vse, ki ne želite svetlečih plastik in armaturne plošče.

Navodila za uporabo:
Šobo razpršilca obrnite na ON. Napršite sredstvo na mikro krpo in nežno obrišite površino. Sredstvo odstranjuje umazanijo medtem ko ščiti in obnavlja. Po končanem nanosu površino obrišite še s čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. EUH210 Varnostni list na voljo na zahtevo. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki