Menzerna Marine Gelcoat Premium Gloss 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,95 € z DDV

GPG1000

Nov izdelek

Fina polirna pasta za gelcoat

Category: Poliranje plovil.
Tag:

Več informacij

Menzerna Gelcoat Premium Gloss je fina polirna pasta za odstranjevanje lažjih prask ter osvežitev gelcoat-a. Vrhunsko se obnese na temnejših in črnih barvah, ustvarja neprekosljiv sijaj. Je zelo enostavna za uporabo ter se ne praši. Ne vsebuje silikonov ter polnil. Primerna ja za uporabo z rotacijskim polirnim strojem ter srednje grobo ali fino polirno gobico.

Odrez (1-10): 3
Sijaj (1-10): 10

Navodila za uporabo: Pasto nanašajte na čisto, suho in ohlajeno površino. Na srednje grobo ali fino polirno gobico nanesite dve do tri kapljice paste, v velikosti graha, in z ugasnjenim strojem razmažite po površini. Vklopite stroj in začnite polirati z nizkimi obrati. Nato polirajte s srednjimi obrati oz. visokimi (odvisno od stanja površine) dokler na površini ne ostane le oljnat film. Ostanek paste nato obrišite z mehko in kvalitetno mikro krpo.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti zunaj dosega otrok. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.