Gyeon Q²R Marine Polish Step 1 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

Q2RMPS1

Nov izdelek

Groba polirna pasta za poliranje plovil

Category: Polirane paste.
Tag:

Več informacij

Izjemno zmogljiva groba polirna pasta za odstranjevanje večjih nepravilnosti, prenosa barve in oksidacije. Zasnovana je posebej za poliranje plovil in površin iz gelcoat-a. Q²R MarineP olish Step1 zagotavlja enormen odrez površine brez poškodb površine, kakršne pri taki grobi obdelavi ponavadi nastanejo. Narejena je na vodni osnovi in vsebuje visoko kakovostne Japonske abrazive, kateri dovoljujejo hitro in enostavno odstranjevanje nepravilnosti. Ne vsebuje silikonov in polnil zato je kasnejša priprava za nanos keramičnega premaza bistveno hitrejša in enostavnejša.

Navodila za uporabo:
Polirno pasto uporabljajte le na dobro očiščeni in suhi površini. Nanesite par kapljic polirne paste na ustrezno polirno gobico, priporočamo uporabo gobic Q²M Rotary Heavy Cut pri uporabi rotacijskega stroja ali Q²M Eccentric Heavy Cut pri uporabi ekscentričnega. Ne polirajte z visokimi obrati, večino rezalnih sposobnosti pasta razvije v prvih 45 sekundah poliranja. Ostanek paste obrišite z čisto mikro krpo. Pasta se na površini ne sme posušiti.

Varnostni napotki:
Nevarno: Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE / zdravnika. NE izzivati bruhanja. Hraniti zaklenjeno. Odstranjevanje odpadnih snovi v skladi z uradnimi predpisi. Vsebuje: Nafta (zemeljsko olje), težka, obdelana z vodikom; destilati (nafta), hidrotretirani lahki; Belo mineralno olje (petrolej). Sestavine: ES/648/2004: 15% - <30% alifatski ogljikovodiki.

Povezani izdelki