Soft99 Glass Compound Z 100ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

S9905064

Nov izdelek

Čistilna pasta za steklene površine

Category: Polirne paste.
Tag:

Več informacij

Soft99 Glass Compound Z je posebna čistilna pasta za odstranjevanje mastnih filmov ter starih zaščitnih premazov s steklenih površin. Glavne sestavine so mahni, trdi in mehki abrazivi kateri prodrejo v umazanijo ali zaščitni premaz ter jo/ga učinkovito odstranijo. Glass Compound Z se priporoča posebej pred nanosom novega zaščitnega premaza. S tem boste bistveno podaljšali življensko dobo premaza. Nanašate ga s posebno gobico, katera je priložena izdelku.

Navodila za uporabo:
Steklo dobro očistite in popolnoma posušite. Plastenko dobro pretresite. Nanesite Glass Compound Z na mehko stran priložene gobice ter začnite s poliranjem. Polirajte dokler površina ne odbija več vode. Steklo še enkrat operite in po potrebi nanj nanesite zaščitni premaz.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz.

Povezani izdelki