Flex P 03/06-LDX 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,95 € z DDV

443298

Nov izdelek

Fina polirna pasta

Category: Polirne paste.
Tag:

Več informacij

Fina polirna pasta za povračanje visokega sijaja. V trenutku odstrani sledi brusnega papirja granulacije P2000. Idealna je za uporabo na vseh tipih barv, tudi 'scratch resistant' in UV barvah ter za osvežitve barv v primeru oksidacije. Zelo je primerna tudi za enostopenjska poliranja v kombinaciji z ekscentričnim polirnim strojem. Se ne praši in je zelo enostavna ter prijetna za uporabo. Še posebej je primerna za uporabo v kombinaciji z Flex polirnimi stroji in Flex polirnimi gobicami. 

Odrez (0-6): 3
Sijaj (0-6): 6

Navodila za uporabo:
Nanesite 3-4 kapljice polirne paste na srednje grobo ali fino polirno gobico. Z ugasnjenim strojem razmažite pasto po površini, stroj vklopite in začnite polirati z nizkimi obrati. Obrate povečajte in polirajte v razponu 600-1800 rpm dokler se pasta popolnoma ne razgradi. Ostanek paste obrišite z mehko in čisto mikro krpo. V primeru večjih poškodb laka svetujemo, da površino predhodno spolirate z polirno pasto Flex P 05/05-LDX.

Varnostni napotki: 
EUH 210 – Varnosti list na voljo na zahtevo.

Povezani izdelki