Labocosmetica Leale 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

LAB66

Nov izdelek

Srednje groba polirna pasta

Tag:

Več informacij

Leale je inovativna, srednje groba polirna pasta. Zasnovana je na vodni osnovi in ne vsebuje silikonov. Vsebuje sintetične abrazive, kateri se prilagodijo površini. Zato je primerna za poliranje najbočutljivejših površin ter 'lepljivih' in super mehkih barv, katere so lahko nočna mora za vse detailerje. Enostavno odstranjuje sledi pranja, vrtinčastih prask ter sledi brusnega papirja P2500. Primerna je za uporabo tudi na keramičnih lakih in podobno trdih površinah. Zatotavlja natančen odrez površine, odličen finiš ter ekstremen sijaj. Z uporabo ustrezne pravilne gobice je lahko Leale popolna polirna pasta za enostopenjska poliranja. Zaradi posebne ‘Cold Technology’ dosega odlične rezultate pri nizkih temperaturah. Na ta način se bistveno zmanjša možnost nastanka hologramov in poškodb laka. Leale je popolna kombinacija tehnologije ter enostavne uporabe. Je multufunkcionalna polirna pasta za odpravljanje večine poškodb na laku. Ne vsebuje parafinov in polnil temveč poškodbo trajno odstrani ter poskrbi za visok sijaj vozila.

Navodila za uporabo:
Priporočene gobice: Za uporabo z rotacijskim polirnim strojem svetujemo uporabo srednje grobe ali fine polirne gobice iz pene. Za uporabo z ekscentričnim polirnim strojem svetujemo uporabo grobe polirne gobice iz mikro vlaken ali srednje grobe  oz. fine polirne gobice iz pene.
Nanesite par kapljic paste na izbrano polirno gobico ter začnite s poliranjem. Obrate postopoma dvigujte (od 400-600 rpm do 1000-1200 rpm pri rotacijskih strojih oz. hitrost 1-2 ter nato 6, ko se pasta začne razgrajevati, za uporabo z ekscentričnimi stroji.). Polirajte toliko časa, dokler se pasta na površini ne razgradi. Ostanek paste obrišite z čisto in mehko mikro krpo. po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki