Labocosmetica Fiero 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


25,97 € z DDV

LAB64

Nov izdelek

Fina polirna pasta / Primer

Tag:

Več informacij

Fiero je inovativen primer, zasnovan na vodni osnovi. Ne vsebuje voskov ali silikonov. Ne prekriva poškodb temveč jih odstranjuje ter za seboj pušča čist in realen finiš z ekstremnim sijajem ter globokim videzom laka. Ustvarja idealne pogoje za nanos keramičnega premaza. Fiero je bil zasnovan posebej za pripravo površine pred nanosom keramičnega premaza. Zahvaljujoč inovativni S.A.M. (Self Assembled Monolayer) tehnologiji zagotavlja močno in obstojno vez med površino in keramičnim premazom ali sealantom. V nasprotju z tradicionalnimi primerji, kateri potrebujejo 6-12 ur, da se sprimejo s površino, Fiero v trenutku ustvari vez, kar detailerju prihrani ogromno časa. Odporen je na IPA ter kompatibilen z vsemi premazi, kateri potrebujejo sušenje z IR grelci (površina ohrani enak sijaj). Ne vsebije polnil ali voskov, njegova formula je sestavljena iz izbrane selekcije sintetiziranih abrazivov kateri se, zahvaljujoč "Adaptive Abrasive Technology", popolnoma prilagodijo površini. Ta tehnologija zagotavlja odličen finiš tako na trdih kot mehkih lakih. Odlična je za dvostopenjsko poliranje v kombinaciji z grobo polirno pasto Labocosmetica Audace. 

Navodila za uporabo:
Priporočene gobice: Za uporabo z ekscentričnim polirnim strojem svetujemo uporabo fine ali srednje grobe polirne gobice iz pene.
Nanesite par kapljic paste na izbrano polirno gobico ter začnite s poliranjem. Obrate postopoma dvigujte (hitrost 4,5 pri ekscentričnih strojih). Polirajte toliko časa, dokler se pasta na površini ne razgradi. Ostanek paste obrišite z čisto in mehko mikro krpo.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki