Labocosmetica Vitreo 250g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

LAB100

Nov izdelek

Polirna pasta za stekla

Category: Polirne paste.
Tag:

Več informacij

Labocosmetica #Vitreo je nova polirna pasta za poliranje steklenih površin. Primerna je za odstranjevanje lažjih prask na steklih, oksidacije in korozije. Nova uravnotežena formula poskrbi za konstanten in dober odrez. Posebna mešanica abrazivnih polirnih delcev, železovega oksida in redkih rudnin jo naredi specifično in učinkovito. Na površino jo lahko nanašamo s posebnimi polirnimi diski ali aplikatorji za poliranje stekla.

Navodila za uporabo:
Stekleno površino pred poliranjem dobro očistimo z kvalitetnim čistilom za stekla. Plastenko dobro pretresemo in pasto nanesemo na aplikator ali polirni disk in začnemo z poliranjem. Vedno obdelujemo le en manjši del na enkrat ( 20 x 20 cm) Med samim postopkom poliranja površino večkrat poškropimo z vodo ali #lubrifico. V primeru strojnega poliranja priporočamo uporabo rotacijskega polirnega stroja pri konstantni hitrosti 1000 vrt/min v kombinaciji z mehko podložno ploščo, da zmanjšamo vibracije. V kolikor je potrebno postopek ponovimo, vendar počakamo, da se površina ohladi. Po končanem poliranju počakamo. da je površina popolnoma hladna in jo očistimo z namenskim čistilom kot je K2 Klinet pro, Carpro Eraser, Gyeon Prep in zbrišemo z čisto mikro krpo. Za popolen rezultat priporočamo nanos zaščita za stekla Labocosmetica #Aquavelox. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.


Dodatki

Flexipads Rayon disk za poliranje stekla 1...
4,97 €
wishlist
CarPro Eraser 500ml
14,97 €
wishlist
CarPro CeriGlass Aplikator
3,97 €
wishlist

Povezani izdelki