Znižana cena!
K2 Gold Luster Q1 1000g

K2 Gold Luster Q1 1000g

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


23,16 € z DDV

-5%

24,38 € z DDV

L11000

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Category: Polirne paste.
Tag:

Več informacij

K2 Luster Q1 je profesionalna groba polirna pasta najvišje kvalitete za odstranjevanje prask in poškodb na laku in sledi brusnega papirja pri tem pa zagotavlja izjemen sijaj površine. Odlična za odstranjevanje hologramov, pomarančne barve, obledelosti in ostalih poškodb. K2 Luster polirne paste spadajo v linijo K2 Gold kar zagotavlja garancijo za najvišjo kakovost.

Navodila za uporabo: 
Pasta je primerna za ročno in strojno poliranje v kombinaciji z vsemi polirnimi stroji. Poliramo lahko z grobimi in finimi polirnimi gobicami raznih oblik. Pred uporabo je potrebno površino dobro očistiti. Večje nepravilnosti je potrebno predhodno odstraniti z brusnim papirjem.
Strojno poliranje: Pasto nanesemo na gobico, jo raztegnemo po površini in začnemo polirati pri manjših vrtljajih in nato stopnjujemo do max 1500Vrt/min za rotacijske stroje. Po poliranju pasto enostavno obrišemo z mehko krpe iz mikro vlaken. Pri delu pazimo da se pasta ne zasuši na plastičnih površinah zato priporočamo, da se površina predhodno zaščiti z maskirnim trakom. Ne nanašamo na vročo površino ali na direktni sončni svetlobi.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. P102 Hraniti izven dosega otrok. 

Povezani izdelki