Work Stuff Trio Clay Bar Set 3x100g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


20,95 € z DDV

WS26

Nov izdelek

Komplet treh polirnih plastelinov

Tag:

Več informacij

Komplet treh različno grobih polirnih plastelinov za odstranjevanje vseh vrst kontaminacije.

Work Stuff Dot Clay Bar 100g
Grob polirni plastelin za odstranjevanje ostankov odvečne barve, zračne rje, katrana, smole in ostale kontaminacije z laka vozila. Shranjen v kvalitetni plastični škatli, katera preprečuje sušenje ter nabiranje umazanije na plastelinu. Primeren je za odstranjevanje najtrdovratnejše kontaminacije oz. pred strojnim poliranjem vozila.

Work Stuff Spot Clay Bar 100g
Srednje grob polirni plastelin za odstranjevanje ostankov zračne rje, katrana, smole in ostale kontaminacije z laka vozila. Bele barve, da lažje opazite sledi kontaminacije na plastelinu. Shranjen v kvalitetni plastični škatli, katera preprečuje sušenje ter nabiranje umazanije na plastelinu. 

Work Stuff Point Clay Bar 100g
Fin polirni plastelin za odstranjevanje ostankov zračne rje, katrana, smole in ostale kontaminacije z laka vozila. Shranjen v kvalitetni plastični škatli, katera preprečuje sušenje ter nabiranje umazanije na plastelinu. Primeren je za uporabo na lepo ohranjenih vozilih oz. pred nanosom zaščitnih premazov.

Povezani izdelki