Znižana cena!
Sonax ProfiLine Polymer Net Shield 340ml

Sonax ProfiLine Polymer Net Shield 340ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


12,56 € z DDV

-30%

17,95 € z DDV

223300

Nov izdelek

Polimerna zaščita laka

Category: Sealanti.
Tag:

Več informacij

Zaščita laka z visokim sijajem, brez voska, na osnovi hibridnih polimerov. Premaz je primeren za vse lakirane površine. Tvori nepropustno mrežno zaščito z visokim sijajem ter povečuje globino barve. Na površini ustvarja odličen vodoodbojni efekt. Premaz je hiter in enostaven za uporabo. Ščiti pred UV žarki, kislim dežjem, ptičjimi iztrebki, zračno rjo in tudi cestno soljo. 

Navodila za uporabo: Pred nanosom zaščite mora biti površina suha, čista in hladna na otip. Sredstvo napršite na penast aplikator in enakomerno razmažite po površini. Sredstvo vedno nanašajte na manjše dele, nikoli na celo vozilo naenkrat. Ostanek sredstva obrišite s kvalitetno in čisto mikro krpo.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne vdihavati razpršila. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki