Gyeon Q2M WetCoat 4L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


58,95 € z DDV

Q2MWC4000

Nov izdelek

Wipe-Less zaščitni premaz

Category: Sealanti.
Tag:

Več informacij

Gyeon Q2M WetCoat je revolucionaren sealant, ki zagotavlja instantno in odporno zaščito površine v parih minutah – le napršite in sperete. Njegova resnična prednost je odličen hidrofoben in samo čistilen efekt, katerega dosežete tako, skupaj z intenzivnim sijajem barvanih površin. Za izdelek, kateri je tako zelo enostaven za uporabo, da ga ne rabite niti pobrisati, je WetCoat izjemno obstonen zaščiten premaz. Njegove hidrofobne sposobnosti so obstojne tudi do 12 tednov/12 pH nevtralnih pranj. Ustvari večji sijaj površine, kot kateri izmed naravnih voskov ali sealantov. Glavna prednost Q2M WetCoat-a je njegova vsestranskost, uporabite ga lahko na vseh zunanjih pvršinah kot so plastike, stekla, platišča,… Q2M WetCoat je močno koncentriran in pripravljen za uporabo, ne potrebuje redčenja ali mešanja. Izdelek je opremljen z priročno razpršilno glavo.

Prednosti:
- Enostaven nanos, le napršite na mokro vozilo in sperete
- Ustvarja hidrofobno zaščito, odbija vodo, umazanijo in maščobe
- Varen za uporabo na platiščih, plastikah, kovinah, pnevmatikah, steklu in lakiranih površinah
- Obstojnost premaza je cca. 3 mesece
- V kombinacij z šamponom Gyeon Q2M Bathe+ ustvarite še daljšo zaščito

Navodila za uporabo: Gyeon Q2M Wetcoat je že zredčen in pripravljen za uporabo. Nanesite ga direktno po pranju na čisto in še mokro vozilo. Napršite sredstvo na manjšo površino vozila, pustite delovati 1-2 minute (manj na neposredni sončni svetlobi) in sperite z visokotlačnim čistilcem. Če ste na površino nanesli preveč proizvoda ga lahko razmažete z čisto in mokro gobo ali rokavico in nato sperete. Vozilo po pranju sperite z cevjo, da večina vode odteče s površine. Vozilo na koncu do suhega obrišite z mikro krpo.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila. Varnostni list je na voljo na zahtevo.

Povezani izdelki