CarPro Essence PLUS 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


27,97 € z DDV

CQEP250

Nov izdelek

Premaz za obnovo starih zaščitnih premazov

Category: Sealanti.
Tag:

Več informacij

CarPro Essence PLUS je unikaten SiO2 nano zaščitni premaz, narejen iz mešanice keramičnih delcev za obnovo premazov, visoko reflektivnih kvarc smol in hidrofobnih nano delcev. Essence PLUS ne vsebuje abrazivnih delcev obenem pa popravlja manjše praske na poškodovanem keramičnem premazu, povečuje sijaj, obnavlja hidrofoben efekt ter čisti površino. Površina po nanosu premaza ponovno postane popolnoma gladka ter zaščitena. Ne le, da Essence PLUS deluje na površinah zaščitenih s keramičnim premazom, uporabite ga lahko tudi kot samostojno zaščito vozila. Primeren je za uporabo na vseh zunanjih površinah, celo na steklenih. Nanašate ga lahko s pomočjo polirnega stroja ali ročno. Premaz ni primeren kot primer pred nanosom keramične zaščite.

Prednosti:
- Ustvarja izjemno visok sijaj površine
- Obnavlja predhodno nanešene keramične premaze
- Doda sloj SiO2 keramične zaščite
- Površina po nanosu postane izjemno hidrofobna
- Primeren je tako za strojni kot tudi ročni nanos
- Čisti, povečuje sijaj in ščiti: barvane, lakirane in plastične površine, krom, steklo,…

Navodila za uporabo:
Površino pred nanosom premaza dobro operite ter odstranite vso kontaminacijo (zračna rja, vodni kamen, katran,…). Priporočamo, da površino tudi razmastite z namenskim razmaščevalcem. V primeru ročnega nanosa nanesite manjšo količino premaza na penast aplikator ter v tankem sloju nanesite na površino. Ko se premaz na površini posuši, ga odstranite s čisto mikro krpo. Premaza nikoli ne nanašajte na celo vozilo naenkrat, vedno le del po del. V primeru strojnega nanosa nanesite premaz na polirno gobico CarPro Gloss Pad ter brez pritiska sredstvo vtrite v površino. Ostanek premaza odstranite s čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pozor: Pred uporabo natančno preberite navodila. H315 Povzroča draženje kože.H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki