Gyeon Q2M Cure Matte 400ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


33,95 € z DDV

Q2MCUREMATTE400

Nov izdelek

Tekoči sealant za zaščito mat lakov

Category: Sealanti.
Tag:

Več informacij

Gyeon Q2M Cure je enostaven, hidrofoben tekoči sealant, ki je perfekten za povečevanje obstojnosti keramičnih premazov na vseh mat lakih. Njegova je zagotavljanje maksimalne obstojnosti keramičnega premaza, kot npr. Gyeon Q2 Matte. Z redno uporabo sredstva lahko podaljšate obstojnost keramičnega premaza tudi za 90%. Učinkovitost je ena izmed glavnih prednosti vseh Gyeon-ovih izdelkov in Cure Matte je eden izmed izdelkov, ki to najbolje ponazarjajo. En ali dva pritiska na razpršilko sta dovolj za zaščito celotnega panela, velikega kot vrata. Prvih par tednov po nanosu so keramični oz. quartz premazi zelo občutljivi na sledi vodnega kamna. Nanos premaza Q2M Cure Matte nastanek vodnega kamna praktično izniči. Q2M Cure Matte je odličen za uporabo tudi kot quick detailer. Na površini ne ustvarja sijaja, obnavlja videz pravkar zaščitenega vozila ter odstranjuje sledi vodnega kamna ter lažjo umazanijo. Za hitrejše in učinkovitejše delovanje lahko Q2M Cure Matte nanašate tako na suho kot mokro vozilo. Nanos na mokro vozilo omogoča hitrejše brisanje vozila, površina postane antistatična. Q2M Cure Matte je odlično sredstvo za vse, kateri želijo doseči velik efekt brez, da bi vložili v premaz veliko časa in truda. Odlično deluje tudi kot samostojna zaščita na nezaščitenih vozilih.

Prednosti:
Enostaven za nanos, le napršite in obrišete
Povečuje zmogljivost nano oz. quartz premazov
Podaljšuje življensko dobo predhodno nanešenih zaščit
Doda zaščitni sloj, pranje vozila postane enostavnejše
Lahko ga uporabljate na mokrem ali suhem vozilu
- Ne ustvarja sijaja na mat lakih, folijah in ostalih mat površinah
- Primeren za zaščito novih zaščitnih premazov, preprečuje nastanek sledi vodnega kamna

Tehnični podatki:
- Obstojnost: 6 tednov
- Vsebnost SiO2: 5%
- Kontaktni kot: >80o
- pH toleranca: pH 4-9
- Poraba: cca. 30ml na vozilo

Navodila za uporabo: Za najboljše rezultate, vozilo najprej dobro operite in posušite z ustrezno krpo. Rahlo napršite Q2M Cure Matte direktno na površino in takoj obrišite z mehko in kvalitetno krpo. Nato krpo obrnite na čisto stran in odstranite vse sledi premaza.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila. Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki