Waxaddict Hydroglaze Rinse Spray 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,95 € z DDV

WAHZ500

Nov izdelek

Zaščitni premaz za zunanje površine vozil

Category: Sealanti.
Tag:

Več informacij

Waxaddict Hydroglaze je najenostavnejši način za zaščito vozila takoj po pranju. Napršite ga na mokro vozilo in sperete, s tem na površini ustvarite hidrofoben efekt ter zaščito. Formula na vodni osnovi vsebuje povečevalce sijaja, kateri so varni do predhodno nanešenih voskov, ter na površini ustvarjajo oster, steklen izgled vozila. Primeren je za nanos na vse zunanje površine vozila in tudi na mat lake ter folije. Bistveno podaljša življensko dobo vašega priljubljenega voska. 

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in sperite ostanek šampona. Na mokro vozilo nanesite Hydroglaze, del po del, nikoli na celotno vozilo naenkrat. Mesto nanosa sperite z visokotlačnim čistilcem ali cevjo. Ko zaščitite celo vozilo ga obrišite z namensko krpo za sušenje vozil. Priporočamo uporabo sredstva Hydroglaze po vsakem pranju vozila.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. EUH 208 – Vsebuje 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki