Carbon Collective Hybrid Coating 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


30,95 € z DDV

CCHC05

Nov izdelek

Hibridni premaz za zaščito vozil

Category: Sealanti.
Tag:

Več informacij

Carbon Collective Hybrid je revolucionaren zaščitni premaz za zaščito vseh zunanjih površin vozila. Je ultra hidrofoben premaz katerega lahko nanašate na več različnih načinov. Koncentrirana formula omogoča redčenje do 1:10, kar pomeni, da lahko iz ene 500ml plastenke ustvarite kar 5L zaščitnega premaza. Hybrid je primeren za zaščito vseh lakiranih površin, stekel, platišč in plastik. Zaščitene površine postanejo izjemno hidrofobne, odbijajo umazanijo ter dobijo visok sijaj. Premaz je odporen do 3 mesece.

Načini nanosa:
- Nanos z ročno razpršilko:
  - 50ml Hybrid / 450ml vode = 500ml razpršilka
  - 100ml Hybrid / 900ml vode = 1L razpršilka
- Nanos z penomatom:
   - 100ml Hybrid / 400ml vode
- Direkten nanos s pomočjo gobe ali rokavice
   - sredstvo po sekcijah nanesete nerazredčeno direktno na vozilo
- Za vzdrževanje premazov dodajte 50ml sredstva v vedro s šamponom

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite. Brisanje vozila ni potrebno, ker sredstvo nanašate na mokro vozilo. Napršite sredstvo na površino in pustite cca. 2 minuti, da se sprime s površino. Vozilo nato dobro sperite z visokotlačnim čistilcem, da aktivirate zaščito. Za še boljše odtekanje in daljšo obstojnost lahko nanesete več slojev premaza.

Varnostni napotki:
Pozor: P262 – Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P404 – Hraniti v zaprti posodi. P304 + P340 – PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje.

Povezani izdelki