Meguiar's Ceramic Hybrid Wax 768ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,95 € z DDV

G190526

Nov izdelek

Zaščitni premaz za vozila

Category: Keramični voski.
Tag:

Več informacij

Iščete zaščito, katera je enostavna za nanos ter obenem zagotavlja še izjemno visok sijaj vozila? Potem ste našli pravi izdelek. Meguiar's Hybrid Ceramic Wax je sofisticiran zaščitni premaz, narejen na SiO2 tehnologiji, katerega enostavno nanesete po pranju na mokro vozilo in le sperete z visokotlačnim čistilcem ali cevjo. Zaščitni delci v izdelku se ob stiku z vodnim pritiskom aktivirajo, stečejo navzdol po vozilu, ga zaščitijo ter mu povrnejo bleščeč, pravkar povoskan, izgled. V nasprotju z klasičnimi voski ali sealanti, Meguiar's Hybrid Ceramic Wax ne potrebuje nobenega časa sušenja, nanašanja z aplikatorji ali odstranjevanja z mikro krpo. Vozilo zaščiteno z premazov Hybrid Ceramic Wax je enostavno za vzdrževanje saj se umazanija na zaščiteno površino bistveno manj prijema. Primeren je za nanos na vse zunanje površine, vključno z stekli, plastikami in platišči.

Navodila za uporabo:
Vozilo operite z šamponom ter dobro sperite. Na še mokro vozilo nanesite Meguiar's Hybrid Ceramic Wax ter takoj sperite z visokotlačnim čistilcem ali vrtno cevjo. Sredstva nikoli ne nanašajte na celotno vozilo naenkrat, vedno le del po del. Nikoli ga ne nanašajte na segreto površino ali na direktni sončni svetlobi.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH 208 Vsebuje Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi



Povezani izdelki