Angelwax Enigma Corona 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


42,97 € z DDV

ANGECOR

Nov izdelek

Sintetična zaščita za lakirane in plastične dele

Več informacij

Angelwax Enigma Corona je izjemno obstojen zaščitni premaz za lakirane površine in črne plastike. Corona je kot vsi izdelki iz linije Angelwax Enigma zasnovana na najnovejši tehnologiji keramičnih zaščit. Zagotavlja izjemno zaščito vseh lakiranih in nelakiranih površin. Na lakiranih površinah ustvarja visok sijaj in globok videz, nelakirani deli pa ponovno postanejo črni in tovarniškega videza. Površina po nanosu postane zelo hidrofobna zato je vozilo zelo enostavno za vzdrževanje in čiščenje. 

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in popolnoma posušite. Napršite sredstvo na aplikator ali mikro krpo ter enakomerno razmažite po površini. Z novo, čisto krpo nato odstranite vse morebitne ostanke premaza. Po potrebi lahko nanesete dva sloja.

Varnostni napotki:
H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki