CarPro PERL 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


25,97 € z DDV

CQPL1000

Nov izdelek

Zaščitni premaz za gumijaste in plastične površine

Več informacij

CarPro PERL (Plastic, Engine, Rubber, Leather) je koncentriran, vsestranski premaz na vodni osnovi za plastike, gumo in usnje, ki nudi izjemno UV zaščito. Prednost PERL-a pred drugimi podobnimi izdelki je njegova vsestranskost. Ker je visoko koncentriran, pokriva veliko paleto površin na katere ga lahko nanesete. Lahko ga uporabljate za osvežitev zunanjih plastik in gume, na premazani površini ustvarja odličen hidrofoben učinek in močno UV zaščito. Prav tako ga lahko uporabite za zaščito notranjih plastik in usnja. Usnje ščiti pred sončnimi žarki in tako preprečuje popokanje in bledenje. Odličen je tudi za zaščito plastik v motornem prostoru. Nanos na pnevmatike povrača črno barvo z lepim, ne preveč motečim sijajem. Zagotovljena obstojnost zaščitenih površin do treh mesecev.

Navodila za uporabo: Sredstvo redčite z vodo v naslednjem razmerju:

- Zunanje plastike: 1 (PERL):3 (voda)
- Motorni del: 1:3
- Pnevmatike: nerazredčeno ali razredčeno v razmerju 1:1. Za dolgo obstojnost priporočamo 2 nanosa v razmaku 20 minut.
- Notranje plastike in usnje: 1:5

Pred uporabo razredčeno sredstvo dobro pretresite. Nanesite na ohlajeno in očiščeno površino. Enakomerno razmažite po površini in ostanek odstranite s čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Akrilna kislina, prop-2-enojska kislina; 1,1,5,5,5-Heksametil-3,3 bis[(trimetilsilil)oksi]trisiloksan; 4-(1,1,3,3-tetrametilbutil)fenol, etoksilirani
H312 Zdravju škodljivo v stiku s kožo. H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H335 Lahko povzroči draženje dihalnih poti. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P261 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P330 + P331 PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. P303 + P361 + P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki