Auto Finesse Lavish Ceramic Foam 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


28,97 € z DDV

LAV1000

Nov izdelek

Pena z dodanimi zaščitnimi Si02 delci

Več informacij

Auto Finesse Lavish Ceramic Foam je hidrofoben zaščitni premaz, katerega nanesete kar s pomočjo penilca. Vsebuje Si02 delce, takšne kakršne najdete v keramičnih zaščitnih premazih. Gre za najenostavnejši način nanosa zaščitnega premaza, vozilo postane zaščiteno pred zunanjimi vplivi, umazanija in voda se težje oprimeta površine. Poleg vsega pa vozilu z nanosom povrnete izjemno visok in bleščeč sijaj.

Navodila za uporabo:
Vozilo operite s šamponom ter ga sperite. V posodo penilca dodajte 30-50ml ter do vrha napolnite z vodo. Nanesite izdelek na še mokro vozilo in nato takoj dobro sperite z visokotlačnim čistilcem. Vozilo nato obrišite z namensko mikro krpo. Sredstva nikoli ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi ali na razgretem vozilu. 

Varnostni napotki:
Nevarno: H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki