Mothers Ultimate Hybrid Ceramic Spray Wax 710ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


23,97 € z DDV

MO-05764

Nov izdelek

Zaščitni premaz za vozila

Category: Keramični voski.
Tag:

Več informacij

Mother's Ultimate Ceramic Spray Wax je novost podjetja Mothers. Izdelek iz popolnoma nove linije hibridnih izdelkov z Sio2 delci. Kombinacija enostavnosti nanašanja klasičnih voskov z prednostmi keramičnega premaza. Vsebuje uravnoteženo mešanico napredne tehnologije keramičnih premazov in tradicionalnih carnauba voskov. Ultimate Ceramic spray wax omogoča enostaven nanos po vzoru klasičnih voskov in vzdržljivost modernih keramičnih premazov.  Primeren za odstranjevanje lažje umazanije kot so prstni odtisi, prah in cestno umazanijo ob enem pa površino zaščiti. Ultimate Hybrid Ceramic Spray Wax lahko uporabite kot samostojen premaz ali za obnovitev obstoječih premazov, voskov ali sealantov. Lahko se nanaša v več plasteh. S tem še izboljšate globino barve in podaljšate obstojnost premaza.  Zagotavlja izjemen sijaj na površini. 

Najboljše rezultate boste dosegli na čisti in dekontaminirani površini. Po potrebi vozilo tudi spolirajte.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Poskrbite, da je površina hladna in očiščena. Vedno obdelujte le en panel naenkrat. Nanesite izdelek na površino in ga s  pomočjo čiste mikro krpe enakomerno razmažite po površini. Pustite nekaj minut, da se izdelek sprime s površino in nato obrišite z drugo čisto mikro krpo. Ponovite postopek po celotnem vozilu. V kolikor se izdelek na površini zasuši, še enkrat nanesite in takoj obrišite do suhega.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. 

Povezani izdelki