Forever Black Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,97 € z DDV

FB060

Nov izdelek

Komplet za obnovo črnih zbledelih plastičnih površin

Category: Nega plastike.
Tag:

Več informacij

Forever Black je en izmed najboljših premazov za poživitev zunanjih plastičnih površin, kar jih lahko kupite. Njegova popolnoma črna barva v hipu poživi in nahrani zbledelo površino. Odbija umazanijo in je izjemno obstojen. Ne vsebuje silikonov zato je primeren tudi za uporabo v ličarskih delavnicah. Zelo enostaven za uporabo, ne pušča sledi in se ne packa. Primeren za uporabo na pragovih, odbijačih, spojlerjih, ogledalih in ostalih plastičnih površinah. Lahko ga uporabljate tudi na gumi in vinilu. Varuje pred UV žarki.

Vsebina kompleta:
1x Forever Black Reconditioner 177ml
1x Forever Black Cleaner Concentrate 118ml
1x Aplikator za nanos premaza

Navodila za uporabo:
Površino pred nanosom premaza dobro očistite s priloženim čistilom. Vsebino čistila nalijte v 2L vode in površino dobro očisite. Nato nanesite sredstvo na priložen čopič ali direktno na površino in razmažite s čopičem. Pustite, da se posuši. Mesta, kjer gela niste nanesli enakomerno obrišite. V kolikor gel nanesete na lak ali stekla, takoj obrišite z mikro krpo. Za zelo zbledele plastike lahko postopek ponovite.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok.

 

Povezani izdelki